Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ ABI PACK είναι ένας καινοτόμος περιέκτης o οποίος κατασκευάζεται από την ένωση μιας πλήρως προσαρμόσιμης εξωτερικής δομής χαρτιού και μιας λεπτής εσωτερικής επένδυσης πολυεστέρα ( ΡΕΤ ) που περιέχει το φαγητό.

Χάρη στην τέλεια ισορροπία των δύο υλικών (χρήση χαρτιού και πολυεστέρα), επιτυγχάνεται μείωση του πλαστικού έως και 60%. Η απόρριψη της συσκευασίας διευκολύνεται από τη δυνατότητα διαχωρισμού των δύο συστατικών με μια απλή κίνηση. Το αποτέλεσμα είναι 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία που με τη σειρά της μπορεί να ανακυκλωθεί ξανά και ξανά.

Ένας έξυπνος περιέκτης που συνδυάζει τις ανάγκες του παραγωγού και του περιβάλλοντος, στην πραγματικότητα είναι πλήρως προσαρμόσιμος και εκτυπώσιμος σε όλες τις εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες, καθιστώντας έτσι ένα σχεδιασμένο πακέτο σχεδιασμού και προώθησης για το ίδιο προϊόν.

Οι δυνατότητες προσαρμογής είναι απεριόριστες καθώς διατίθενται σε διάφορες μορφές και χρώματα, καθίστανται επίσης ιδανικές για την προώθηση διαγωνισμών και την παρουσίαση συνταγών.

Η συντήρηση, η ποιότητα και η φρεσκάδα των προϊόντων διασφαλίζονται από την ανθεκτική φύση του περιέκτη και προσαρμόζονται στις καλύτερες μηχανές συσκευασίας και στεγανοποίησης.


ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΙΜΟ


Πλήρως εκτυπώσιμο εξωτερικά και εσωτερικά


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ


Δεν απαιτεί τη χρήση ειδικών μηχανημάτων συσκευασίας


ΠΡΑΚΤΙΚO


Μεγάλη διάρκεια ζωής


ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ


Εγγυημένη φρεσκάδα


ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ


Μειώνει τη χρήση πλαστικού κατά 60% και επιτρέπει την ανακύκλωση τόσο του πολυεστερα PET όσο και χαρτιού.


ΕΞΥΠΝΟ


Ένα εξαιρετικά διακριτικό πακέτο