ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΔΙΧΤΥΑ

Τα προϊόντα του οίκου GB Bernucci χρησιμοποιούν πρώτες ύλες που ελέγχονται συνεχώς και είναι σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Όλα τα ελαστικά δίχτυα είναι κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα. Σε σχέση με τις χρησιμοποιούμενες πρώτες ύλες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ψήσιμο στο φούρνο, βρασμό, κάπνισμα και χρήση καρυκευμάτων Η εμπειρία μας μας επέτρεψε να φτάσουμε σε υψηλό επίπεδο ποιότητας, ώστε να μπορούμε και να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα από ελαστικά δίχτυα που εξατομικεύουν και « ντύνουν» τα προϊόντα με στυλ.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΔΙΧΤΥΑ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ

Μια μεγάλη γκάμα από πολυεστερικά δίχτυα για τη συσκευασία κρεάτων , αλλαντικών και πουλερικών. Εγγυώνται υψηλή αντοχή και εξαιρετική εμφάνιση στο προϊόν.Ιδιαίτερα κατάλληλο για ψητά γενικά..
Διατίθεται από q 10 έως q 24.

ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ ΔΙΧΤΥΑ

Ελαστικά δίχτυα που παράγονται από βαμβάκι και λατέξ. Είναι 100% ανακυκλώσιμα , βιώσιμα και οικολογικά. Καλή συγκράτηση, ιδανική για ψητά και προϊόντα για καρύκευμα.Έχουν δυνατότητα για αύξηση της ικανότητας συμπίεσης. Διατίθεται από q 10 έως q 30.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Ελαστικό πλέγμα διπλής υφής με διευρυμένο πλαίσιο για προϊόντα που χρειάζονται ισχυρή συμπίεση. Κατάλληλο για καρύκευμα, βρασμό, κάπνισμα. Μπορεί επίσης να παραχθεί σε καθαρό βαμβάκι για ψήσιμο στο φούρνο.
Είναι ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό και πολύ ικανοποιητικό ελαστικό πλέγμα κατάλληλο για όλα τα είδη ζαμπόν.
Διατίθεται από q 12 έως q 30.

ΚΑΠΝΙΣΜΑ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΑ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΒΡΑΣΜΟ
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ
ΣΥΜΠΙΕΣΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ