ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ

H Novel Pack ιδρύθηκε με στόχο να προσφέρει καινοτόμες και ποιοτικές λύσεις, σ ένα ευρύ φάσμα της βιομηχανίας. 
Δραστηριοποιείται σε θέματα που αφορούν την συσκευασία και επεξεργασία των τροφίμων, περιλαμβάνοντας παράλληλα και άλλους τομείς όπως χημικά, φαρμακευτικά και γεωργικά προϊόντα.

Με βασικό γνώμονα την καινοτομία στη συσκευασία και τη μεταποίηση στη βιομηχανία, η Novel Pack στοχεύει να προσφέρει λύσεις που ανταποκρίνονται στην τρέχουσα επείγουσα παγκόσμια ανάγκη για βιωσιμότητα.
Ακολουθώντας τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς, προωθεί ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες προτάσεις για βιομηχανικές εφαρμογές προσπαθώντας να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ιδρυτής της Νovel Pack είναι ο Στέφανος Τσαλαπάτης Χημικός Μηχανικός με 30ετή εμπειρία και τεχνογνωσία στη βιομηχανία. Με εργασιακή εμπειρία στα συνθετικά νήματα, χημικά προϊόντα, προϊόντα αλουμινίου και προϊόντα χαρτιού.
Τα τελευταία 20 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της συσκευασίας τροφίμων και καταναλωτικών προϊόντων (πλαστικά φιλμς, χαρτί, αλουμίνιο κ.α)
Η NOVEL PACK αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και στην Κύπρο κορυφαίες εταιρείες του εξωτερικού. 
Με τις Υψηλές προδιαγραφές και τεχνογνωσία των οίκων που αντιπροσωπεύουμε και τη μεγάλη εμπειρία μας, μπορούμε να δώσουμε συμβουλευτικές κατευθύνσεις και προτάσεις στους ενεργούς πελάτες μας και σε νέους υποψήφιους πελάτες.

Στόχος της ΝΟVEL PACK είναι η ικανοποίηση των πελατών μας!!!

Επιλύουμε τις μεγαλύτερες συσκευαστικές και διαχειριστικές προκλήσεις
που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας, με καινοτόμες λύσεις που αφήνουν τον κόσμο μας ,
το περιβάλλον και τις κοινότητες σε καλύτερη θέση απ’ ότι τα βρήκαμε.