Κρέας & ψάρι

Από τον καταψύκτη ή το ψυγείο σας έως το μπάρμπεκιου, αυτή η σειρά προϊόντων θα ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες σας. Αυτοματοποιημένη εξαγωγή, εξατομικευμένη εμφάνιση, δυνατότητα ισχυρής σφράγισης, εκτεταμένο χρόνο ζωής  , μεγάλη γκάμα μεγεθών, σχεδιασμός ειδικών εκδηλώσεων, οι δυνατότητες είναι μεγάλες και διαφοροποιημένες. Παρέχουμε άκαμπτη και ελκυστική συσκευασία από πολυπροπυλένιο ( PP ) κατόπιν αιτήματός σας, που μπορεί να θερμοδιαμορφωθεί . Οι περιεκτες είναι καταλληλοι για τροποποιημενη ατμοσφαιρα και διατιθετνται σε μια μεγαλη σειρα από δαιφορετικα χρωματα

Έτοιμα γεύματα

Τόσο τα κρύα όσο και τα ζεστά έτοιμα γεύματα είναι δημοφιλή και χρειάζονται επαρκή συσκευασία. Αυτή η κατηγορία είναι κατάλληλη για διαφορετικές διαδικασίες στην αλυσίδα παρασκευής τροφίμων, όπως παστερίωση, αποστείρωση, ξήρανση με κατάψυξη, ψύξη, κατάψυξη, φούρνος μικροκυμάτων . Στο τέλος, οι τελικοί πελάτες μας μπορούν να καταναλώσουν το φαγητό τους σε ελκυστικά και άκαμπτους περιεκτες πολυπροπυλενίου (  PP ) , η οποία δεν προσθέτει επιπλέον γεύση ή αίσθηση στο γεύμα.

Σνακ και κρύα τρόφιμα

Αυτή η σειρά προϊόντων πρέπει να συσκευάζεται σε μια ελκυστική, λειτουργική και άκαμπτη συσκευασία, μερικές φορές πολύχρωμη ή διαφανής, τα σχέδια είναι διάφορα. Παρέχουμε φρέσκους τρόπους σκέψης και καινοτόμους τρόπους για να σας βοηθήσουμε να πουλήσετε μια μεγάλη ποικιλία από σνακ και κρύα τρόφιμα.  Έχουμε τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σας.

Προϊόντικες εφαρμογές

Κρέας , Αλλαντικά , Τυριά , Πουλερικά , Θαλασσινά  ,  Έτοιμα φαγητά