Οι λύσεις που προσφέρονται στους πελάτες μας βασίζονται πάνω στην λογική του « συστήματος » και περιλαμβάνει τα μηχανήματα συσκευασίας τα υλικά συσκευασίας και την γνώση των εφαρμογών. Προσφέρεται μια μεγάλη γκάμα μηχανών συσκευασίας για όλες τις εφαρμογές, ξεκινώντας από μικρές ημιαυτόματες γραμμές έως πλήρως αυτοματοποιημένες λύσεις.Παράλληλα προσφέρεται πλήρης τεχνική υποστήριξη από επαγγελματίες μηχανικούς εφαρμογών με μεγάλη εμπειρία σε όλες τις εφαρμογές σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Γραμμές συσκευασίας κενού

Aυτές αποτελούνται από :

Σύστημα διανομής και φόρτωσης σακουλιών

Προσφέρεται μια πλήρη σειρά ανάλογα τις ανάγκες σας:
από χειροκίνητη και ημιαυτόματη φόρτωση έως πλήρως αυτοματοποιημένες λύσεις φόρτωσης ετοίμων σακουλιών ή σακουλιών που δημιουργούνται γύρω από το προϊόν από ρολό φιλμ .

Μηχανές κενού / συγκόλλησης

Προσφέρεται μια μεγάλη σειρά που καλύπτει όλες τις παραγωγικές ανάγκες.Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στη συσκευασία κενού και περισσότερες από 3000 συσκευαστικές γραμμές στην αγορά για παραγωγές κάθε μεγέθους, τα συστήματα κενού ενός θαλάμου CRYOVAC® προσφέρουν την απόδοση και τη συνέπεια ενός αξιόπιστου συστήματος σε τιμή ευθυγραμμισμένη με τις ανάγκες των πελατών . Όπου απαιτείται πλήρη αυτοματοποίηση προσφέρονται συστήματα περιστροφικού κενού που παρέχουν τη μέγιστη ταχύτητα, απόδοση και αξιοπιστία. Προσφέρονται νέες και απλουστευμένες δυνατότητες, μεγέθη θαλάμου, ταχύτητες, διατάξεις, επιλογές συνδεσιμότητας και υλικά κατασκευής για τις μοναδικές σας ανάγκες.

Toύνελ συρρίκνωσης νερού ή θερμού αέρα :

Παρέχει το τελευταίο, κρίσιμο βήμα για την επίτευξη μιας στεγανής, σφραγισμένης υπό κενό σακούλας. Αποτελούν μέρος της αυτοματοποιημένης διαδικασίας και σε συνδυασμό με τις συρρικνωμένες σακουλές CRYOVAC®, το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα καλύτερα προστατευμένο και οπτικά ελκυστικό προϊόν.

Στεγνωτικά αέρα :

Για εφαρμογές που απαιτούν ψύξη και απομάκρυνση νερού από την επιφάνεια του συσκευασμένου προϊόντος αμέσως μετά τη διαδικασία συρρίκνωσης και πριν από τη διανομή ή το επόμενο βήμα της διαδικασίας.

Γραμμές συσκευασίας τύπου skin Darfresh®

Μηχανές θερμοδιαμορφωσης του κάτω φιλμ και εφαρμογής skin του επάνω φιλμ. Με την τεχνολογία Darfresh® παρέχεται στο προϊόν ο μέγιστος χρόνος ζωής και μια αρίστη εμφάνιση. Yπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι που ξεκινούν από μικρές και μεσαίες έως μεγάλες παραγωγές σχεδιασμένοι με ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή και τη καθαριότητα. Προσφέρονται σε πολύ ανταγωνιστική τιμή με σύντομο χρόνο παράδοσης χάρη στην υψηλή τυποποίηση του σχεδιασμού

Γραμμές συσκευασίας food service

Kάθετες μηχανές « form-fill-seal » που παρέχουν ευελιξία και υψηλή παραγωγικότητα για τη συσκευασία υγρών προϊόντων διατροφής σε μια εύκαμπτη μεμβράνη. Αυτά τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τη γρήγορη και εύκολη εναλλαγή προϊόντων διατροφής και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών συσκευασίας για ζεστά και κρύα τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με στερεά μέρη.