ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ LASER PERFOTEC ®

Eνεργη τροποποιημενη ατμόσφαιρα : To σύστημα PerfoTec Laser επεκτείνει τη φρεσκάδα των φρέσκων προϊόντων βελτιστοποιώντας τη διαπερατότητα της συσκευασίας. Η διαπερατότητα των φιλμ είναι το κρίσιμο σημείο ελέγχου για την ποιότητα και τη διάρκεια ζωής των νωπών προϊόντων. Η διαπερατότητα της συσκευασίας μπορεί να ελεγχθεί μέσω μικροδιατρήσεων ( laser perforation ).Το PerfoTec Laser δημιουργεί συνεπή και ακριβή ποσότητα και και μέγεθος οπ.

Σύστημα κλειστού βρόγχου / ανατροφοδότησης με κάμερα: Το PerfoTec Laser είναι το μόνο λέιζερ στον κόσμο που διαθέτει πατενταρισμένο σύστημα κλειστού βρόχου-ανατροφοδότησης-κάμερας. Η ενσωματωμένη κάμερα επιθεωρεί κάθε τρύπα, για λόγους ποιοτικού ελέγχου, καθώς και για να διασφαλίσει την ακρίβεια του ρυθμού μετάδοσης οξυγόνου (OTR) κάθε συσκευασίας. Εάν είναι απαραίτητο, το λέιζερ ρυθμίζεται αυτόματα «εν κινήσει» για να εξισορροπήσει τυχόν παραλλαγή στο πάχος του φιλμ…

MΕΤΡΗΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ PERFOTEC ®

Μετρά τον ρυθμό αναπνοής των φρέσκων φρούτων, λαχανικών κλπ. Κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας o PerfoTec Fast Respiration Meter 4.0 αναπτύσσεται και έχει σχεδιαστεί για να μετρά τον ρυθμό αναπνοής των φρέσκων προϊόντων μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά σε εποχιακές παραλλαγές και να προσδιορίσετε την απαιτούμενη βέλτιστη μετάδοση για τη συσκευασία σας. Μετρά την κατανάλωση οξυγόνου καθώς και την παραγωγή διοξειδίου του άνθρακα και αιθυλενίου. Ο προαιρετικός αισθητήρας αιθυλενίου βοηθά στην πρόβλεψη της ταχύτητας ωρίμανσης των παρτίδων πρώτων υλών, που είναι σημαντικές πληροφορίες για τη διαχείριση αποθεμάτων.

Ο ρυθμός αναπνοής υπολογίζεται ανά ml αέρα ανά kg ανά 24 ώρες. Οι πληροφορίες μπορούν να μεταφορτωθούν σε έναν ιστότοπο με το διαδικτυακό λογισμικό AMAP για τη μετατροπή των δεδομένων σε μια απαιτούμενη μετάδοση ανά πακέτο. Σε συνδυασμό με τις προδιαγραφές συσκευασίας και φιλμ, τα δεδομένα μετατρέπονται στον αριθμό και το μέγεθος των διατρήσεων λέιζερ που απαιτούνται για την παράταση της διάρκειας ζωής…

GAS FLUSH SYSTEMS

Το PerfoTecO2Control είναι το απόλυτο σύστημα εκροής αερίου για κάθετες, οριζόντιες και ροές συσκευασίας. Συνδυάζει πεπιεσμένο αέρα, διοξείδιο του άνθρακα και άζωτο για να φτάσει στο επιθυμητό μείγμα αερίων. Οι συσκευαστές νωπών προϊόντων φτάνουν στο απαιτούμενο επίπεδο τροποποιημένης ατμόσφαιρας στις συσκευασίες από τη στιγμή που συσκευάζονται, μειώνοντας παράλληλα τα απόβλητα αερίου, αυξάνοντας την ταχύτητα συσκευασίας, μειώνοντας το προϊόν στη στεγανοποίηση και επιτυγχάνοντας ακριβή και σταθερά επίπεδα O2 και CO2 με απόκλιση μικρότερη από 0,5 % μεταξύ πακέτων.

Το πατενταρισμένο σύστημα αερίου της PerfoTec με έξυπνο λογισμικό μείξης / ροής αερίου διαθέτει τρεις αισθητήρες οξυγόνου που διασφαλίζουν ότι η ροή αερίου πραγματοποιείται στο σωλήνα έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό μείγμα αερίου. Μετά από αυτό η συσκευασία ξεκινά με ακριβείς και συνεπείς συγκεντρώσεις O2 και CO2. Τα δεδομένα παραγωγής και αισθητήρα σε πραγματικό χρόνο καταγράφονται και εμφανίζονται στον πίνακα ελέγχου PerfoTecO2Control.