Το SLIMFRESH είναι μια καινοτόμος και οικολογική λύση συσκευασίας, αποτελούμενη από μια βάση από χαρτόνι που είναι λαμιναρισμένο με ειδική λεπτή πλαστική επίστρωση ( liner). To τρόφιμο που τοποθετείται πάνω σε αυτή την επίστρωση καλύπτεται με ένα φιλμ υψηλού φραγμού με τεχνολογία skin. Αυτή η διάταξη προσφέρει τη δυνατότητα παράτασης της διάρκειας ζωής του φαγητού, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη φρεσκάδα και αντοχή με την πάροδο του χρόνου.
Η ανακύκλωση και η βιωσιμότητα οδηγούν στην τάση αυτής της νέας συσκευασίας που στοχεύει στη διατήρηση ενός φιλικού προς το περιβάλλον αποτυπώματος. Στην πραγματικότητα, με μια απλή κίνηση, είναι δυνατό να διαχωριστεί το χαρτί από την επίστρωση εξασφαλίζοντας αποτελεσματική ανακύκλωση. Η ευελιξία του, η άμεση εμφάνιση του προϊόντος και η πρακτικότητα της συσκευασίας είναι από τα πλεονεκτήματα αυτού του νέου στυλ συσκευασίας.
Επιπλέον, χάρη στη χρήση της τεχνολογίας εκτύπωσης off-set, είναι δυνατή η έγχρωμη διαφήμιση και η αναφορά διαφόρων πληροφοριών επικοινωνίας στην ίδια τη συσκευασία. Κατόπιν αιτήματος του πελάτη, το Slimfresh μπορεί να κατασκευαστεί από χάρτινο υλικό με την ένδειξη FSC (Forest Stewardship Council)που έχει δημιουργήσει ένα σύστημα πιστοποίησης για να διασφαλίσει την υπεύθυνη διαχείριση των δασών και την αειφόρα στην αλυσίδα εφοδιασμού ξύλου-χαρτιού.
Το FSC εκδίδει δύο διαφορετικές πιστοποιήσεις: FM (Forest Management Certification) και COC (Chain of Custody). 

Το skin-pack είναι η σωστή λύση για την κάλυψη των πολλών αναγκών του καταναλωτή, του παραγωγού και του περιβάλλοντος
Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής / Φρέσκο για περισσότερο διαστημα
Αυξήστε της ικανοποίηση των καταναλωτών
Προϊόντα πιο ελκυστικά / εντυπωσιακά
Κάθετη παρουσίαση
Μείωση απόβλητων των τροφίμων κατά μήκος της αλυσίδας εφοδιασμού
Δημιουργία επωνυμίας
Μόνο υλικό / Ανακύκλωση
Ωριμάζει στο πακέτο
Αύξηση πωλήσεων (προϋπολογισμός & ώθηση)
Φρέσκο προϊόν χωρίς διαρροές), πιο φρέσκο χρώμα -Βελτιωμένη ποιότητα διατροφής -Εύκολο άνοιγμα και μεριδοποιηση
Προϊόν διαθέσιμο στο ράφι για 2 Σαββατοκύριακα
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΖΩΗΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ